www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Sült süllő zöld körettel
Share
iwiw

Megtekintve:24072
 
A megtisztított, kibelezett, megmosott süllőt besózzuk. (Esztétikai okokból uszonyát és fejét hagyjuk rajta). Lisztet, fűszerpaprikával összekeverjük, ezzel szórjuk meg a besózott halat illetve megforgatjuk benne.
sult_sullo_zold_korettel.jpg5 db egész süllő
40 dkg zöldbab
40 dkg csemege kukorica
40 dkg brokkoli
40 dkg karfiol
5 db paradicsom
5 db citrom
20 dkg liszt
5 dkg fűszerpaprika
10 dkg só
3 l olaj

Díszíteni:
citrom karika
citromfű
zöld saláta

Egy nagy serpenyőben felforrósított olajban lassú tűzön süssük kb. 8-10- percig úgy hogy közben forgatjuk. Ha megsült egy rácson lecsepegtetjük.
A zöldségeket külön -külön kislábasokban sós vízben megfőzzük, leszűrjük és tálaljuk.
Ízlésesen díszítjük 2 személyes halas tálakon.
Borajánló

Bor: PINOT GRIGIO
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK





Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu