www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Top20
Egészben sült szarvascomb vadasmártással, krokettel
Share
iwiw

Megtekintve:10314
 
Az egészben hagyott szarvascombot szalonna csíkokkal megtűzdeljük, enyhén besózzuk. Felforrósított olíva olajban egy nagy serpenyőben sütjük és közben átfordítjuk. 
Vadak fűszerkeverékkel megszórjuk és kevés víz hozzáadásával kb. 160 'C-on fedő alatt süssük kb. 40-50 percig.
A sütésből visszamaradt szaftot liszttel sűrítjük, vörösborral, áfonyalekvárral, gyömbérrel ízesítjük, ha szükséges vizet önthetünk hozzá.

Köretnek krokettet sütünk 175 'C-os bő olajban.


egeszben_sult_szarvascomb_vadasmartassal.jpgHozzávalók:
1,6 kg Szarvascomb csont nélkül
20 dkg fehér szalonna
1 dl. olíva olaj
4 dkg só
1 csomag vadak fűszerkeverék
6 dkg áfonyalekvár
5 dkg liszt
3 dl félédes vörösbor
2 dkg gyömbérreszelék
2 kg. fagyasztott krokett
1 l étolaj

Díszíteni:
1 db uborka
2 db paradicsom
2 db paprika

Tálalás: A felszeletelt hús szeleteket leöntjük a vadas mártással és kb. 8 db.
krokettet helyezünk mellé.

Borajánló
ISTAR EGRI CUVÉE [Ostoros Bor]
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK








Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu