Szarvaspörkölt
Megtekintve:60767
Finomra vágott hagymát (apró kockára) felforrósított olíva olajon 1 dkg só hozzáadásával dinsztelünk, majd hozzá adjuk a fűszerpaprikát lecsót és a VADAK fűszerkeveréket.
1,6 kg szarvascomb csonttal
10 dkg vöröshagyma
1 dl olíva olaj
2 dkg édesnemes fűszerpaprika
2 db sárgarépa
1 csomag Vadak fűszerkeverék
1 dl lecsó
5 dkg só
1 dl félédes vörösbor
2 kg burgonya
Díszíteni:
2 db kígyóuborka
1 db paradicsom
Ezt követően a felkockázott 4 x 4 cm-es megmosott szarvashúst hozzá öntjük a pörkölt alaphoz. Kb. 40-50 perc alatt puhára főzzük és vörösborral készre ízesítjük.
Köretnek sós vízben főtt burgonyát szervírozhatunk.
Borajánló
Bor: Szekszárdi Bikavér
Forgalmazó: Liszt Pincésze
Az ajánlódat elküldtük.