Hozzávalók:
1,6 kg. bélszín
l dkg. só, fekete őrölt bors
1 dkg. fehér bors
3 dkg vörös hagyma:
3 dkg fokhagyma
l dl. ketchup
1 dl. Wurchestershire szósz
l db. csípős paprika
A megtisztított, megmosott hártyamentes bélszínt sózzuk, borsozzuk majd, mustárral vastagon bekenjük. Tálba helyezzük és annyi olajat öntönk hozzá, hogy a húst teljesen ellepje.
Az olajba szemes borsot, babérlevelet teszünk és 3 napig állni hagyjuk. Majd az olajból kivéve húsdarálón ledaráljuk és a felsorolt fűszerekkel, tojássárgájával összekeverjük. Pirítóssal tálaljuk.
Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük.
Borajánló
ANONYMUS COUVÉE
(Gere Attila Villány)
webelek
Köszi,
Nagyon fincsi volt, király a recept... Dátum: 2010. május 07
|
Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény | |
©szakacstoni.hu |