Lazac szeletek, tejszínes halmártással mexikói körettel
Megtekintve:24392
A 8 dkg-osra vágott lazac szeleteket enyhén sózzuk és citrom levével meglocsoljuk. 5-10 percig állni hagyjuk. Közben serpenyőben olajat forrósítunk és a hal fűszerkeveréket elkeverjük benne, majd beleszedjük a szeleteket, így sütjük 6-8 percig tejszín hozzáadásával ízesítjük ezt követően tálaljuk
1,6 kg lazac szelet
3 db citrom leve
1 csomag hal fűszerkeverék
2 dl olíva olaj
3 dl tejszín
2 kg mexikói vegyes köret
3 dkg só
Díszíteni:
metélőpetrezselyem
retek
fodros saláta
Köretnek sós főtt, majd leszűrt vegyes mexikói zöldséget adunk.
Borajánló
PINOT GRIGIO SZÜRKEBARÁT
Forgalmazó: Mátra Hill Nagyréde
Az ajánlódat elküldtük.