www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Hal ételek

Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

1[2]3
 

Megtekintve:13540
A megtisztított kibelezett pisztrángot besózzuk és egy tálba téve citromlével meglocsoljuk, 20 percig állni hagyjuk. Liszt, fűszerpaprika...


 

Megtekintve:14359
A megmosott halszeleteket lecsepegtetjük, besózzuk és 3 dl citromlével meglocsoljuk, emellett még 2-3 db citrom levét is hozzá csavarjuk....


 

Megtekintve:12817
Megszokott módon pörkölt alapot készítünk: felforrósított napraforgó olajban apró kockára (finomra) vágott vörös hagymát szórunk...


 

Megtekintve:20590
A harcsaszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, besózzuk és 1 dl citromlével meglocsoljuk, 10-12 percig állni hagyjuk. Lisztben megforgatjuk...


 

Megtekintve:23939
A megtisztított busaszeleteket besózzuk és citromlével meglocsoljuk, 10-15 percig állni hagyjuk.
Panírozás előtt: fehér borssal...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

1[2]3











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu