Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.
Megtekintve:13680
A cukkinit tészta reszelőn reszeljük le héjával együtt, fűszerezzük és 1-2 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverjük a teljesülésű...
Megtekintve:15400
A palacsinta hozzávalóit csomómentesen összekeverjük, és kisütjük. Vöröshagymát olajban megdinszteljük a feldarabolt paradicsomot,...
Megtekintve:11592
Serpenyőben felforrósított olívaolajban a felszeletelt paradicsomot, mindkét oldalát l-l percig sütjük, majd a felszeletelt sajttal ízlésesen...
Megtekintve:12371
A megmosott, megtisztított zöldségeket felszeleteljük és egy nagy serpenyőben, felforrósított olíva olajon pirosra sütjük a zöldségek...
Megtekintve:16941
A Camambert előkészítjük...