www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

[1]2
 

Megtekintve:13661
A cukkinit tészta reszelőn reszeljük le héjával együtt, fűszerezzük és 1-2 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverjük a teljesülésű...


 

Megtekintve:15380
A palacsinta hozzávalóit csomómentesen összekeverjük, és kisütjük. Vöröshagymát olajban megdinszteljük a feldarabolt paradicsomot,...


 

Megtekintve:11574
Serpenyőben felforrósított olívaolajban a felszeletelt paradicsomot, mindkét oldalát l-l percig sütjük, majd a felszeletelt sajttal ízlésesen...


 

Megtekintve:12346
A megmosott, megtisztított zöldségeket felszeleteljük és egy nagy serpenyőben, felforrósított olíva olajon pirosra sütjük a zöldségek...


 

Megtekintve:16923
A Camambert előkészítjük...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

[1]2











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu