Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.
Megtekintve:14028
A gombafejeket megmossuk, lecsepegtetjük, sóval megszórjuk és citromlével lelocsoljuk. Így hagyjuk állni kb. 5-6 percig.
Megtekintve:14011
Sonkát és sajtokat l mm szélesre szeleteljük, ha ezt otthon nem tudjuk megtenni, érdemes szeletelt terméket vásárolni esztétikai okból....
Megtekintve:50188
Pirítóssal tálaljuk. Célszerű habzsákkal kinyomva tálalni, paprikával, paradicsommal díszítjük...
Megtekintve:16915
A gyúródeszkára halmozott lisztre tesszük a margarint és a tojássárgát, illetve az ecetet, ha szükséges egy kis meleg vizet.
...