www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Előételek


Az előételeket a leves után vagy előtte szoktuk fogyasztani. Ezek általában kis adagok, adhatjuk reggeliként, vagy készíthetjük ünnepi hidegtálak részeként, vagy főfogásként is.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

 

Megtekintve:11575
Serpenyőben felforrósított olívaolajban a felszeletelt paradicsomot, mindkét oldalát l-l percig sütjük, majd a felszeletelt sajttal ízlésesen...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |












Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu