www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Levesek


A levesek legáltalánosabban fehér- és barnalevesekre oszthatjuk fel. A fehérlevesek sűrítés nélkül készülnek , a barnalevesek sűrítéssel.

Tejszínes déli gyümölcsleves
Share
iwiw

Megtekintve:16777
 
Egy lábasba kb. 2,5 l. vizet forralunk és beletesszük a megtisztított felkockázott (kb. 2x2 cm-es kockára) gyümölcsdarabokat, ill. a felkarikázott banánt, ha befőttet is használunk a levét is öntsük hozzá, sózzuk.

tejszines_deli_gyumolcsleves.jpg Hozzávalók:
0,2 l 1 üveg Ananász befőtt
0,2 l üveg papaya
2 db. narancs
l db citrom
2 db. banán
l ü. Tropical gyümölcs
koktél
1 cs. vanília pudingpor
0,3 l tejszín
l dkg só
csipet fehérbors
0,5 dkg. gyömbér
2 dkg vanília cukor
3 dkg. kristálycukor
 

A vanília pudingot simára keverjük a tejszínnel, a forrásban lévő levesből veszünk ki 2-3 dl-t és hozzá tesszük a puding - tejszín habarást, majd ilyen híg állapotban öntjük a levesbe.

10-l5 percig forraljuk, közben a felsorolt fűszerekkel ízesítjük. Tejszínhabbal tálaljuk.
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu