www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Levesek


A levesek legáltalánosabban fehér- és barnalevesekre oszthatjuk fel. A fehérlevesek sűrítés nélkül készülnek , a barnalevesek sűrítéssel.

Eperkrémleves
Share
iwiw

Megtekintve:4644
 
 Sóval, gyömbérrel ízesítjük. Télen melegen, más évszakokban kihűtve tálaljuk. Tejszínhabbal, egész szem eperrel díszítjük.

eperkremleves.jpgHozzávalók:
8 doboz eperbefőtt
3 dl. tejszín
5 dkg. liszt
2 dkg. só
1 flakon tejszínhab
5 g. gyömbérőrlemény










30 db. epret meghagyunk egészben díszítéshez, a többit levével együtt át turmixoljuk és felfőzzük tejszín - liszt keverékéből szűrőn keresztül.
Habarást öntünk rá, és 5-10 percig főzzük. Sóval, gyömbérrel ízesítjük. Télen melegen, más évszakokban kihűtve tálaljuk.

Tejszínhabbal, egész szem eperrel díszítjük.

- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu