www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Levesek


A levesek legáltalánosabban fehér- és barnalevesekre oszthatjuk fel. A fehérlevesek sűrítés nélkül készülnek , a barnalevesek sűrítéssel.

Gazpacho
Share
iwiw

Megtekintve:11388
 
Egy tálba beleöntjük a paradicsomlét, a cukrot, sót, borsot, olíva olajat elkeverjük benne, majd az előre megtisztított felkockázott (lx1 cm-re) zöldségeket beleszórjuk és kihűtve hidegen tálaljuk.
gazpacho.jpgHozzávalók:
2,5 l 100 %-os paradicsomlé
20 dkg zöld paprika
20 dkg zöld uborka
só, bors
5 dkg kristálycukor
l dl olíva olaj










Pici tejszínhabbal, petrezselyemlevéllel díszíthetjük. (Hőkezelés nélkül készült étel) ill. hűtéssel készült étel.
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu