www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Levesek


A levesek legáltalánosabban fehér- és barnalevesekre oszthatjuk fel. A fehérlevesek sűrítés nélkül készülnek , a barnalevesek sűrítéssel.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

12[3]
 

Megtekintve:16775
Egy lábasba kb. 2,5 l. vizet forralunk és beletesszük a megtisztított felkockázott (kb. 2x2 cm-es kockára) gyümölcsdarabokat, ill. a...


 

Megtekintve:18428
A gondosan megmosott pulykamellet húsvágódeszkán kb. 1x1 cm-es apró kockára vágjuk. A leveses lábasban megolvasztjuk a margarint és...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

12[3]











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu