www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Levesek


A levesek legáltalánosabban fehér- és barnalevesekre oszthatjuk fel. A fehérlevesek sűrítés nélkül készülnek , a barnalevesek sűrítéssel.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

1[2]3
 

Megtekintve:25044


 

Megtekintve:3571
A gombát átmossuk, felszeleteljük és forró sós vízben 8 percig főzzük, aztán leszűrjük.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk...


 

Megtekintve:4245
A csirkemell csontot forró vízzel leforrázzuk, aztán egy leveses lábasba szedjük. Hozzá tesszük a leveszöldséget és felöntjük kb....


 

Megtekintve:3525
A vöröshagyát apró kockára vágjuk (finomra vágjuk).
Egy lábasban felforrósítjuk a zsíradékot és a lebbencstésztát bele...


 

Megtekintve:5092
Nagy lábasba 1 dl olajat öntünk és felforrósítjuk, az apró kockéra vágott hagymát megpirítjuk és a felkockázott (2x2-re) sertéshúst...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

1[2]3











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu