www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Levesek


A levesek legáltalánosabban fehér- és barnalevesekre oszthatjuk fel. A fehérlevesek sűrítés nélkül készülnek , a barnalevesek sűrítéssel.


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

 

Megtekintve:5045
A három féle húst egészben megmossuk, majd forró vizet öntünk rá, (leforrázzuk) ezt követően lecsepegtetjük. Leveses lábasba beletesszük...


 

Megtekintve:5745
A leveses lábosba beleöntjük az olajat és felforrósítjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk (apró kockára) és üvegesre pirítjuk (átlátszóra)...


Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |












Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu