www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Étel receptek >> Főételek


Mit ahogy az a nevévől is következik az étkezés fő étele. Általában a leves után következik.

Szarvaspörkölt
Share
iwiw

Megtekintve:60767
 
Finomra vágott hagymát (apró kockára) felforrósított olíva olajon 1 dkg só hozzáadásával dinsztelünk, majd hozzá adjuk a fűszerpaprikát lecsót és a VADAK fűszerkeveréket.

szarvasporkolt.jpg1,6 kg szarvascomb csonttal
10 dkg vöröshagyma
1 dl olíva olaj
2 dkg édesnemes fűszerpaprika
2 db sárgarépa
1 csomag Vadak fűszerkeverék
1 dl lecsó
5 dkg só
1 dl félédes vörösbor
2 kg burgonya

Díszíteni:
2 db kígyóuborka
1 db paradicsom

Ezt követően a felkockázott 4 x 4 cm-es megmosott szarvashúst hozzá öntjük a pörkölt alaphoz. Kb. 40-50 perc alatt puhára főzzük és vörösborral készre ízesítjük.
Köretnek sós vízben főtt burgonyát szervírozhatunk.
Borajánló

Bor: Szekszárdi Bikavér
Forgalmazó: Liszt Pincésze
- SzakácsTóni -




HOZZÁSZÓLÁSOK









Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu