Mexikói csirkemell
Megtekintve:18824
A csirkemell filét 8 dkg-os szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és fűszerkeverékkel beszórjuk. Serpenyőben 1 dl olíva olajat forrósítunk és 15-18 perc alatt mindkét oldalát pirosra sütjük, tálalásig a tűzről lehúzva a forró zsiradékban hagyjuk.
Hozzávalók:
1,6 kg csirkemell filé
1 csomag sült csirke fűszerkeverék
2,5 dl olíva olaj
1 kg mexikói zöldségkeverék
60 dkg spárga
80 dkg burgonya
5 dl lecsó
4 dkg só
2 dkg fűszerpaprika
2 dkg erős Pista
5 dkg margarin
Mexikói ragu:
nagyméretű serpenyőben olíva olajat melegítünk és beleöntjük a mexikói zöldségkeveréket, felforrósítjuk és ízesítjük sóval, fűszerpaprikával, erős
Pistával, lecsóval.
Köret:
Spárgát sós vízben megfőzzük és leszűrjük. Burgonyát szintén, majd felolvasztott margarinban megforgatjuk és tálaljuk.
Borajánló
SZEKSZÁRDI RAJNAI RIZLING
Forgalmazó: Liszt Pincészet
Az ajánlódat elküldtük.