www.szakacstoni.hu
FŐOLDAL
TOP20
ÉTEL RECEPTEK
LEVESEK
FŐÉTELEK
DESSZERTEK
MAKROBIOTIKUS ÉTELEK
FOGALMAK
KERESÉS
BEJELENTKEZÉS
E-mail
Jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Fogalmak
Összes
|
A
|
B
|
C
|
D
|
E
|
F
|
G
|
H
|
I
|
J
|
K
|
L
|
M
|
N
|
O
|
P
|
Q
|
R
|
S
|
T
|
U
|
V
|
W
|
X
|
Y
|
Z
|
Pirítás
Forró zsíradékban pl. zsemlemorzsát, búzadarát addig sütünk, míg pörzsanyag nem keletkezik.
Párolva sütés
Párolás + tepsiben 175 'C-os sütőben készre sütjük az ételt.
Párolás
Felforrósított zsíradékban húst, zöldséget sütünk 1-2 percig, majd vízzel felöntjük és fedő alatt "főzzük" pároljuk.
Összes
|
A
|
B
|
C
|
D
|
E
|
F
|
G
|
H
|
I
|
J
|
K
|
L
|
M
|
N
|
O
|
P
|
Q
|
R
|
S
|
T
|
U
|
V
|
W
|
X
|
Y
|
Z
|
Partnerek
|
Gyakran feltett kérdések
|
Linkgyűjtemény
|
©szakacstoni.hu