www.szakacstoni.hu
KERESÉS


Fogalmak

Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

Pirítás

Forró zsíradékban pl. zsemlemorzsát, búzadarát addig sütünk, míg pörzsanyag nem keletkezik.

Párolva sütés

Párolás + tepsiben 175 'C-os sütőben készre sütjük az ételt.

Párolás

Felforrósított zsíradékban húst, zöldséget sütünk 1-2 percig, majd vízzel felöntjük és fedő alatt "főzzük" pároljuk.

Összes | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |











Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény |
©szakacstoni.hu